OM OSS

KENNEL TINOTENDA SEDAN 2015

1991 blev jag förälskad!

Jag sålde ett arabhäst föl (Jamb ox) till en kvinna som hade 2 stycken Rhodesian Ridgeback. Det var första gången jag kom i kontakt med dessa fantastiska hundar och redan då bestämde jag mig för att någon gång skall jag äga en sådan fantastiskt vacker hund!

 

2012 var det dags!

Vi började ringa runt till lite kennlar som undrade om jag visste vad jag gav mig in på eftersom att "detta var ingen förstagångshund"!

Som sagt var, detta var min första hund någonsin så hade jag ingen aning om några uppfödare men efter samtal med några av de bästa

(tack Bitte, Maria, Anna, Titti ) så landade jag i Ödsmål hos Emoyeni's Kennel och det var där jag fann min älskade Akila som kom till oss i september 2012.

En bättre "första hund" och 50 års present kunde jag inte ha fått!

Tack Susan, Peter och Johanna Falk för förtroendet!

 

 

 

 

TINOTENDA DESIGN

Idén föddes när jag skaffade mitt kennelnamn att jag måste ju ha en logga och efter det så vaknade min kreativa sida; Skytten i mig!

 

Jag tycker om vackra saker men det skall helst finnas en funktion med produkterna!

Aluminium är ett material som jag tycker är väldigt vackert men det är känsligt så därför använder jag mig även av rostfritt.

Först ut blev mina 8 kantiga grytunderlägg i rostfritt följt av "Varning för RR" i rostfritt 40x30 cm samt lampor med aluminium skärm med loggan på.

 

Dessa produkter, och fler därtill, finner du i Webbshoppen!

 

 

Webdesign: Johanna Falk

ADRESS:

Printz Väg 12B

142 66 TRÅNGSUND

Tel: +46 704 38 28 13

Email: kennel.tinotenda@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved